Samen werken, samen investeren, samen delen en samen groeien..

Prodigma wil in 2015 verder groeien om uw data veilig in the Nederlandse Cloud te kunnen bewaren.  Samen met The Dutch Deal is een crowdfunding actie opgezet.

Wij nodigen u uit om kennis te nemen van dit project op www.thedutchdeal.nl. Samen werken, samen investeren, samen delen en samen groeien..

Bij voorbaat danken wij u voor het vertrouwen in onze diensten.

The Dutch Deal:

The Dutch Deal, Ondernemers voor Ondernemers!

In 2013 was de Nederlandse economie klaar voor iets nieuws, maar wat? Het antwoord is eenvoudig: de mogelijkheid bieden een beter rendement te verkrijgen op spaargeld door te investeren in Ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Dit antwoord is de bestaansreden van The Dutch Deal.

In 2014 is The Dutch Deal gelanceerd als hét online crowdfunding platform van Nederland. Met unieke service componenten als een end-to-end geautomatiseerd financieel proces, onder toezicht van de AFM/DNB, een management omgeving voor investeerder en ondernemer, biedt The Dutch Deal een concurrerend en vernieuwend platform aan Ondernemend Nederland.

“The Dutch Deal gelooft in crowdfunding als dé nieuwe manier van financieren.”

Met een laagdrempelig maar maximaal risico beperkend platform creëren we een win-win situatie voor het bedrijfsleven en de investeerder. Samen beter!